AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini aşağıya atmak

Kahve falında birini aşağıya atmak

Kahve falında birini aşağıya atmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, günahların af olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında birini aşağıya atmak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı eleştiren bir kişi sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında birini aşağı atmak üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kendini aşağı atmak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında adamı aşağı atmak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini aşağıya atmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini aşağıya atmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında kediyi aşağı atmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir