AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini aşağı atmak

Kahve falında kendini aşağı atmak

Kahve falında kendini aşağı atmak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini aşağı atmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bütçenizi olumlu etkileyecek veya yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyacak olaylar yaşanabilir.

Kahve falında kediyi aşağı atmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında birini aşağı atmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, helal rızık yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini aşağı atmak yolunda devam edeceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulur.

Kahve falında kendini aşağıya atmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında birini aşağıya atmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adamı aşağı atmak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir