AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini aşağı atmak

Kahve falında birini aşağı atmak

Kahve falında birini aşağı atmak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, malının da hiç olacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sorunlar altında ezileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini aşağı atmak gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında kediyi aşağı atmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini aşağı atmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini aşağıya atmak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak hayatının afiyette geçeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adamı aşağı atmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulur.

Kahve falında kendini aşağıya atmak derdin ve sıkıntının biteceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini aşağı atmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir