AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini aşağıya atmak

Kahve falında kendini aşağıya atmak

Kahve falında kendini aşağıya atmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, yetki sahibi olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kendini aşağıya atmak gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklerinizi dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında kendini aşağıya atmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kediyi aşağı atmak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adamı aşağı atmak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini aşağıya atmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini aşağı atmak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında kendini aşağı atmak bol bol moral depolanacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir