AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yüzük takmak

Kahve falında birine yüzük takmak

Kahve falında birine yüzük takmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sevilen birinin geleceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, büyük borçlar alınacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birine yüzük takmak gördüyseniz:

  • Gerek sosyal, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında eski altın yüzük takmak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulur.

Kahve falında alyans yüzük takmak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine alamet eder.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle yüzük takmak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine yorulur.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında mavi renkli yüzük takmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına yüzük takmak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle yüzük takmak sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir