AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle yüzük takmak

Kahve falında sevgiliyle yüzük takmak

Kahve falında sevgiliyle yüzük takmak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, darlığa düşeceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, başarı için fırsatların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle yüzük takmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler sizi utandırabilir veya mesafeli davranmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin yüzük takmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliye yüzük takmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yüzük takmak endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük takmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisiyle yüzük takmak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak hayatın belli bir düzene oturacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir