AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle yüzük takmak

Kahve falında biriyle yüzük takmak

Kahve falında biriyle yüzük takmak uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle yüzük takmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının yüzüğünü takmak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eline altın yüzük takmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor yüzük takmak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yüzük parmağına yüzük takmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane yüzük takmak saygı göreceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliye yüzük takmak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye inanılır.

Kahve falında kendi parmağına yüzük takmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir