AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli yüzük takmak

Kahve falında mavi renkli yüzük takmak

Kahve falında mavi renkli yüzük takmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, küslükleri gidereceğine yorulur.

Kahve falında mavi renkli yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız.

Kahve falında mavi renk yüzük takmak hayat mücadelesini yalnız vereceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli yüzük takmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk eşarp takmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi yüzük takmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli taşlı yüzük takmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli yüzük takmak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli yüzük takmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir