AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına yüzük takmak

Kahve falında başkasına yüzük takmak

Kahve falında başkasına yüzük takmak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, hile ile mal elde etmeye inanılır.

Kahve falında başkasına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yardımcı olmak istediğiniz kişiler varsa, yardımlarınızı kendi fikir, plan veya ilgi alanlarınız doğrultusunda yapmalısınız.

Kahve falında kırmızı yüzük takmak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yüzük takmak hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında zümrüt yüzük takmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işlemeli yüzük takmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında hediye yüzük takmak baht açıklığına ve şansın döneceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulur.

Kahve falında başkasına yüzük takmak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine altın yüzük takmak küslerin ve kırgınların barışacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarihi yüzük takmak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir