AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın yapılması gerekenlerin önüne geçmesine izin vermeyin.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında iri taşlı yüzük takmak hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük takmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı yüzük bulup takmak falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mor taşlı yüzük takmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük takmak istek ve arzularının gerçekleşeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir