AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler sizi utandırabilir veya gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğa yoğurt yedirmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yediğini görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yedirmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında hastaya yoğurt yedirmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek güzel işlere imza atacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, onlara hocalık edeceğine delalet eder.

Kahve falında birine yoğurt yedirmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir