AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt yedirmek

Kahve falında yoğurt yedirmek

Kahve falında yoğurt yedirmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, günahların af olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, kendi bildiğini okuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yedirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının yoğurt yediğini görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya delalettir.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek üzüleceğine, yıkılacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğa yoğurt yedirmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt yedirdiğini görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir