AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini görmek

Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini görmek

Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yoğurt yedirdiğini görmek zararın gittikçe daha da artacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yediğini görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine yoğurt yedirmek girdiği işleri kaybedeceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, malında azalmaya rivayet eder.

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek hasret içinde kalacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir