AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birine tokat atmak

Kahve falında sevdiğin birine tokat atmak

Kahve falında sevdiğin birine tokat atmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, mal mülk edineceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Ortam netleştiğinde beklediğinize değdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğine tokat atmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak dinde bilginleşeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği birine tokat atmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birine tokat atmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye tokat atmak gereken sabrı göstereceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında yüze tokat atmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında öğretmene tokat atmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birine tokat atmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir