AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine toka almak

Kahve falında birine toka almak

Kahve falında birine toka almak hayatın fal sahibine güleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine toka almak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında saç tokası almak büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış toka görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni toka görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inci toka görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tokanın kırılmasını görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında toka toplamak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında altın toka görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında toka görmek ağır günler geçireceğine, rütbesinin yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir