AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka toplamak

Kahve falında toka toplamak

Kahve falında toka toplamak isteklerinin gerçekleşeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine inanılır.

Kahve falında toka toplamak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayacak adımlar atmalısınız.

Kahve falında tel toka toplamak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saç tokası toplamak zarar verici olaylar yaşanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toka toplamak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında saç tel toka takmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında siyah toka takmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında tokalaştığını görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, bir konuda destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta içinde toka görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz toka görmek maddi olarak zayıflayacağına, güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir