AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni toka görmek

Kahve falında yeni toka görmek

Kahve falında yeni toka görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni toka gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Kahve falında yeni toka görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında tokalaşma görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında kafaya toka takmak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, onların başarıları ile övüneceğine delalettir.

Kahve falında altın toka görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş toka görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç tokası toplamak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında rengarenk toka görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına delalettir.

Kahve falında kırılan toka görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir