AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın toka görmek

Kahve falında altın toka görmek

Kahve falında altın toka görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hayattan daha zevk alacağına, kendisini çok yıpratacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın toka gördüyseniz:

  • Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Kahve falında altın toka görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın toka takmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli saç tokaları görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında taç toka takmak itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tokalaşıp öpmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toka satın almak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tel toka görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında kahverengi toka görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ekmeğinin verimli olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir