AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka görmek

Kahve falında toka görmek

Kahve falında toka görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, gönlünün ferahlayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işarettir.

Kahve falında toka gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Kahve falında tokalar görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet eder.

Kahve falında saçına toka taktığını görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, maddi güç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tel toka almak işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında birine toka vermek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında tokanın kırılmasını görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında tel toka takmak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında toka aramak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç tokası hediye almak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir