AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon numarası aldığını görmek

Kahve falında telefon numarası aldığını görmek

Kahve falında telefon numarası aldığını görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon numarası aldığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilecek programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında telefon numarası aldığını görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon numarası verdiğini görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin telefon numarasını görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine telefon numarası vermek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon numarası almak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında telefon numarası ezberlemek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefon numarasını çevirememek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir