AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tarhana vermek

Kahve falında birine tarhana vermek

Kahve falında birine tarhana vermek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine tarhana vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Kahve falında tarhana elemek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, güç ve kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında tarhana yaptığını görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işarettir.

Kahve falında tarhana satmak çok büyük zararlara uğrayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında taze tarhana görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tarhana corbasi pisirmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yaş tarhana yemek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tarhana aşı görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden tarhana almak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir