AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana elemek

Kahve falında tarhana elemek

Kahve falında tarhana elemek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, dertlerin başlayacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında tarhana elemek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Kahve falında tarhana elemek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un elemek dolayısıyla geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprak elemek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, başarılarının takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday elemek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mercimek elemek bol rızık ve para sahibi olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut elemek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekin elemek sermayesinin çoğalacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işarettir.

Kahve falında kum elemek işlerinin bu yüzden aksayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir