AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana satmak

Kahve falında tarhana satmak

Kahve falında tarhana satmak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine delalettir.

Kahve falında tarhana satmak gördüyseniz:

  • Sağlık, hukuk, resmi kuruluşlarla ilgili anlaşmalar veya bazı evrak işleri başlıkları altında toplanabilecek konuların hafife alınmaması gerekiyor.

Kahve falında tarhana satmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine tarhana vermek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana dağıtmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana almak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana aldığını görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş tarhana görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında tarhana görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında sütlü tarhana görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir