AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana aşı görmek

Kahve falında tarhana aşı görmek

Kahve falında tarhana aşı görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana aşı gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız veya bazı problemlere getirdiğiniz çözümler diğer kişilerle aynı olmayabilir.

Kahve falında tarhana aşı görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında tetanoz aşısı görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Kahve falında kuduz aşısı olmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolundan aşı olmak en zor zamanda yalnız kalacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında koldan aşı olmak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine aşı yapmak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında aşı olmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına inanılır.

Kahve falında kendine aşı yapıldığını görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir