AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze tarhana görmek

Kahve falında taze tarhana görmek

Kahve falında taze tarhana görmek birikim yapılacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında taze tarhana gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var.

Kahve falında taze tarhana görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası içmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına yorulur.

Kahve falında un tarhanası görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine inanılır.

Kahve falında tarhana vermek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında tarhana ovalamak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında tarhana satmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kız çocuğunun olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir