AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana corbasi pisirmek

Kahve falında tarhana corbasi pisirmek

Kahve falında tarhana corbasi pisirmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tarhana corbasi pisirmek gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin.

Kahve falında tarhana corbasi pisirmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kömbe pisirmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına inanılır.

Kahve falında kulak pisi görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana satmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana karıştırmak huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası yemek tüm isteklerine kavuşacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana karmak işinin ehli durumuna geleceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana satın almak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir