AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana yaptığını görmek

Kahve falında tarhana yaptığını görmek

Kahve falında tarhana yaptığını görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana yaptığını gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilirsiniz.

Kahve falında tarhana kurutmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana kurusu görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine delalettir.

Kahve falında birine tarhana vermek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş tarhana görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına işarettir.

Kahve falında tarhana firiği görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına tabir olunur.

Kahve falında sütlü tarhana görmek zararların yakında telafi edileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana karıştırmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir