AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge vermek

Kahve falında süpürge vermek

Kahve falında süpürge vermek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süpürge vermek gördüyseniz:

  • Değişken tavırlarınız bazılarının kafasını karıştırırken bazı kişilerin heyecanlandırabilir.

Kahve falında süpürge kaybetmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında süpürge faraş görmek kendi işini açacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulur.

Kahve falında süpürge sapı görmek yarınlarına inanacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında süpürgeyle süpürmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasından süpürge almak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süpürgeler görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk süpürge görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesi satın almak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir