AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot süpürge görmek

Kahve falında ot süpürge görmek

Kahve falında ot süpürge görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, talihinin artacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında ot süpürge gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içerisine girmek yerine mizahın gücünden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında ot süpürge görmek işlerini toparlayacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ot süpürgesi görmek helal rızık elde edeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında süpürge otu görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına inanılır.

Kahve falında süpürge otu toplamak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet eder.

Kahve falında birinden süpürge almak karın artacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesi satın almak kul hakkına girmeyeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süpürge sesi duymak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında süpürgeyi temizlemek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir