AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürgeyle temizlik yapmak

Kahve falında süpürgeyle temizlik yapmak

Kahve falında süpürgeyle temizlik yapmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, dinde bilginleşeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında süpürgeyle temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

Kahve falında süpürgeyle temizlik yapmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına işaret eder.

Kahve falında süpürge yapmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında deterjanla temizlik yapmak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine delalettir.

Kahve falında çamaşır suyuyla temizlik yapmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyla temizlik yapmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpükle temizlik yapmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine inanılır.

Kahve falında ev temizlik yapmak özel muamele göreceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına inanılır.

Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir