AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge çöpü görmek

Kahve falında süpürge çöpü görmek

Kahve falında süpürge çöpü görmek işine dört elle sarılacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge çöpü gördüyseniz:

  • Güvenilir ortak ya da iş birlikçilerinizden bilgi saklamamalı, gereksiz kişilere bazı tüyolar vermemelisiniz.

Kahve falında çöp süpürge görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında süpürge çöpü görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürge yıkamak evlenme yolunda adım atacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süpürgeye binmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına yorulur.

Kahve falında süpürgelik görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında süpürge ve kürek görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında süpürge otu görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulur.

Kahve falında elektrik süpürgesi satın almak büyük tartışmalara gireceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir