AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrikli süpürge almak

Kahve falında elektrikli süpürge almak

Kahve falında elektrikli süpürge almak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrikli süpürge almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek o masumların bedduasını alacağına, üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında elektrik süpürgesi almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elektrik süpürgesi görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesi görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle ev süpürmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik süpürgesi satın almak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir