AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye su verdiğini görmek

Kahve falında kediye su verdiğini görmek

Kahve falında kediye su verdiğini görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında kediye su verdiğini gördüyseniz:

  • Uzun süredir sizden haber alamayan bir dostunuz sizden haber bekliyor.

Kahve falında kediye su verdiğini görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kediye ekmek verdiğini görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru kediye süt verdiğini görmek gururlu bir hayat süreceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kediye zarar verdiğini görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, evlerin ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının su verdiğini görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine su verdiğini görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin su verdiğini görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında birinin sana su verdiğini görmek fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir