AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe su verdiğini görmek

Kahve falında bebeğe su verdiğini görmek

Kahve falında bebeğe su verdiğini görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, anne duasının açılacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe su verdiğini gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden, kaldırabileceğinizden fazla yük almaktan veya bütçenizi aşan maddi yardımlarda bulunmayı vaat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bebeğe su verdiğini görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında bir bebeğe süt verdiğini görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe süt verdiğini görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bebek verdiğini görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe su verdiğini görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye su verdiğini görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine su verdiğini görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere su verdiğini görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir