AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine su verdiğini görmek

Kahve falında ölmüş birine su verdiğini görmek

Kahve falında ölmüş birine su verdiğini görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birine su verdiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Kahve falında bebeğe su verdiğini görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, ibadete ağırlık verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastaya su verdiğini görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediye su verdiğini görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birine su verdiğini görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında askere su verdiğini görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine yorulur.

Kahve falında birinin size su verdiğini görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının su verdiğini görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün su verdiğini görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir