AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yılanı tutmak

Kahve falında su yılanı tutmak

Kahve falında su yılanı tutmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su yılanı tutmak gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Kahve falında su yılanı tutmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan tutmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı boynundan tutmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, iyilik bulacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı elle tutmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük yılan tutmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir