AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde balık tutmak

Kahve falında suyun içinde balık tutmak

Kahve falında suyun içinde balık tutmak ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, gülen yüzünün solacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde balık tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Kahve falında suyun içinde balık tutmak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde balık tutmak yanlış adımlar atacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde balık tutmak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin içinde balık tutmak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nefes tutmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde canlı balık görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir