AnaSayfa / Genel / Kahve falında su tutmak

Kahve falında su tutmak

Kahve falında su tutmak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, ona göre davranacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su tutmak gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Kahve falında su hortumu tutmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde balık tutmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su tutmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında tatlı su balıgı tutmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun altında nefesini tutmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında hortumla duvara su tutmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Kahve falında birine su tutmak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında su yılanı tutmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir