AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun altında nefes tutmak

Kahve falında suyun altında nefes tutmak

Kahve falında suyun altında nefes tutmak gönül gözünün açılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, kendisine olan güvenin artacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, öz güveninin yerine geleceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun altında nefes tutmak gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Kahve falında suyun altında nefes tutmak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında suyun altında nefesini tutmak sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su altında nefes tutmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nefes tutmak gülmek suretiyle şifa bulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında su altında nefessiz kalmak bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında suyun altında nefes aldığını görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında su altında nefes almak kazancını iki kat arttıracağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir