AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine soğuk su vermek

Kahve falında birine soğuk su vermek

Kahve falında birine soğuk su vermek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında birine soğuk su vermek gördüyseniz:

  • İşte bir hissi ihtilaf görülebilir veya resmi dairelerde zorluklar çıkabilir.

Kahve falında soğuk su görmek onlar tarafından çok sevileceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine inanılır.

Kahve falında soğuk suya düşmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Kahve falında soğuk su ikram etmek malların çoğalacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişede soğuk su görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında soğuk suyla yıkamak çevrenizden takdir görmeye, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir