AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk su ikram etmek

Kahve falında soğuk su ikram etmek

Kahve falında soğuk su ikram etmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, çok güzel adımlar atılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk su ikram etmek gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında soğuk su ikram etmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında sıcak soğuk su görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında soğuk su vermek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk su dökmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine soğuk su vermek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk su aramak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, kısmetli bir işe atılmaya inanılır.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir