AnaSayfa / Genel / Kahve falında şimşek sesi duymak

Kahve falında şimşek sesi duymak

Kahve falında şimşek sesi duymak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, ev sahibi olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, bol para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şimşek sesi duymak gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler zorlayıcı olabilir.

Kahve falında şimşek sesi duymak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına işarettir.

Kahve falında şimşek görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize şimşek düştüğünü görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şimşek çarpması görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında şimşek düşmesi görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında gök gürültüsü ve şimşek görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında şimşek düştüğünü görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şimşek çakmak yükseldikçe yükseleceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir