AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmak çaktığını görmek

Kahve falında çakmak çaktığını görmek

Kahve falında çakmak çaktığını görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kısmetlerin azalacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çakmak çaktığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler veya belli bir organizasyon, düzenleme veya plana vereceğiniz destek yakınlarınızdaki kişilerin yararına olabilir.

Kahve falında çakmak çaktığını görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şimşek çaktığını görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine şimşek çaktığını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çakil taş görmek takdir edileceği işler yapacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlaya kazık çakmak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında çatı çakmak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına yorulur.

Kahve falında mavi çakmak görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir