AnaSayfa / Genel / Kahve falında şimşek çaktığını görmek

Kahve falında şimşek çaktığını görmek

Kahve falında şimşek çaktığını görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, arif kimselerden sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şimşek çaktığını gördüyseniz:

  • Kendi çıkarınız için değişiklikleri kabul etmek zorundasınız.

Kahve falında şimşek çaktığını görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında birine şimşek çaktığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çakil taş görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çakmak çaktığını görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, öz güven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında gök gürültüsü ve şimşek görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında şimşek çarpması görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine işarettir.

Kahve falında şimşek çakması görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir