AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit kırıntısı görmek

Kahve falında simit kırıntısı görmek

Kahve falında simit kırıntısı görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, temize çıkacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simit kırıntısı gördüyseniz:

  • Size karşı kişiler, zıt görüşler veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında simit kırıntısı görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına işarettir.

Kahve falında ekmek kırıntısı yediğini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında yatakta ekmek kırıntıları görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek kırıntısı görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bisküvi kırıntısı görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, büyük paralara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yerden kırıntı toplamak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, kendisini mutsuz edeceğine yorulur.

Kahve falında yerde ekmek kırıntıları görmek kötü halin son bulacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında cam kırıntısı toplamak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir