AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit görmek

Kahve falında simit görmek

Kahve falında simit görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, mutlulukların yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simit gördüyseniz:

  • İşlerinizi zamanında yapmalı, erteleme durumuna girmemelisiniz.

Kahve falında yanık simit görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Kahve falında susamlı simit yemek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak simit görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, dinini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında can simiti görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında simit alıp yemek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında denizde can simidi görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında simit ikram etmek idealist davranacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine simit almak kazançlı kapıların açılacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir