AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine silah doğrulttuğunu görmek

Kahve falında birine silah doğrulttuğunu görmek

Kahve falında birine silah doğrulttuğunu görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine silah doğrulttuğunu gördüyseniz:

  • Gerçekleri görmeye çalışmanız veya olayları doğru değerlendirmeniz farklı yaklaşımlar geliştirerek ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında silah doğrulttuğunu görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine silah doğrulttuğunu görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin silah doğrulttuğunu görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birine silah doğrultmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine silah doğrultmak sorunlarının günden güne azalacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah doğrultmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına delalettir.

Kahve falında denize doğru yürümek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulur.

Kahve falında bulutlara doğru uçmak fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir