AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah doğrultmak

Kahve falında silah doğrultmak

Kahve falında silah doğrultmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, seyahatlere katılacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sermaye elde edeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında silah doğrultmak gördüyseniz:

  • O kişilere biraz cesaret verirseniz yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında birine silah doğrultmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birine silah doğrulttuğunu görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah doğrulttuğunu görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayırlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin silah doğrulttuğunu görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Kahve falında silah doğrultmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında üzerine silah doğrultmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yukarı doğru uçmak mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında denize doğru koşmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir