AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine silah doğrultmak

Kahve falında üzerine silah doğrultmak

Kahve falında üzerine silah doğrultmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine silah doğrultmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Kahve falında üzerine silah doğrultmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında silah doğrultmak pek çok kişiye yanında iş vereceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah doğrulttuğunu görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin silah doğrulttuğunu görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında birine silah doğrultmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine silah doğrulttuğunu görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına delalettir.

Kahve falında bulutlara doğru uçmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabeye doğru yürümek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir