AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah doğrulttuğunu görmek

Kahve falında silah doğrulttuğunu görmek

Kahve falında silah doğrulttuğunu görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında silah doğrulttuğunu gördüyseniz:

  • En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak.

Kahve falında birine silah doğrultmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında üzerine silah doğrultmak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında silah doğrultmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine silah doğrulttuğunu görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin silah doğrulttuğunu görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine inanılır.

Kahve falında silah doğrulttuğunu görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bulutlara doğru uçmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize doğru koşmak hayatını ailesine adayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir